Tiniszobábát nagyon vad ötlet ágy helyett kinyitható kanapéval berendezni?
Nekem nem ilyen kicsi a szobám, de mégis kanapém van.
Szerintem is nagyon praktikus, csak akkor nyitom szét, ha itt alszik a barátom. :)
Sajnos galéria ágyhoz nem elég a szoba magassága, az nem jöhet szóba.
Nála még egyenlőre nem fog itt aludni a barátja, 11éves :), de akkor is ki kell nyitni alváshoz a kanapét, mert ahogy láttam a neten, összecsukott állapotban nem igazán lehet rajta aludni :)
Nekem felnőttként is ágyazható (kinyitós) kanapém van.
Nagyon praktikus és kellemesebb látvány, mint egy ágy.
Egyetemistakent hasonlo meretu szobam van (3,60 x 2,90), ami nagyjabol igy van berendezve: [link]
Mivel csak berlem a szobat, nem volt beleszolasom, ezert kanapem van, amire vettem egy fedomatracot.
Jol hangzik az, hogy reggel ossze lehet csukni, de a 11 eves lanyod nem fog minden nap megagyazni es valoszinuleg te is egy ido utan megunod, nem lesz ra idod, stb.
Amikor atjonnek barataim, akkor se szoktam osszecsukni, csak siman letakarom. Ott a fotel, hozok be szekeket, az agy szelere is le lehet ulni. (persze nyilvan a paplant meg a parnat addig berakom a szekrenybe)
Egy tipp: mivel az ágy kozvetlenul a fal mellett van, erdemes beszerezni egy falvedot, mert telen nem annyira kellemes nekidolni.
Nekem is kanapém van, egy 12nm-es szobában. Állandóan ki van nyitva, szeretem ha sok helyem van alváskor. Ha valami vendég jön, akkor szoktam összecsukni.
Lehet kapni olyan kanapét, ami nagyon kényelmes alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!