Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire jó ötlet körbe...

Mennyire jó ötlet körbe mozaikozni a villanykapcsolót? Úgy értem menő, vagy gáz?

Figyelt kérdés
Csempe darabokból gondoltam valami jó kis mintát mert meguntam, hogy állandóan koszolódik a kapcsoló körül a fal. Takarítás szempontjából könnyebbség lenne. De eléggé fix megoldás és nem tudom jó ötlet vagy nem. Mire figyeljek?
2016. dec. 23. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Arra nem tudom, mire figyelj, mert én papírozni szoktam, mint a padlót, de a fő kérdés az volt, hogy menő vagy gáz.

Nos, ez a TE házad, úgyhogy ha nem vagy sznob, teljesen értelmezhetetlen a kérdés. Csináld olyanra, amilyenre te akarod. Kit érdekel, hogy ki szerint hogy kell kinéznie a kapcsoló körüli falnak?

Nekem tetszene, ha tetszene maga a minta :) Szeretem, ha van egy kis egyéniség a házban s az ember ránézhet dolgokra, hogy igen, ezt én csináltam.

2016. dec. 23. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
De öntapadós fóliát, tspètát, matricát is rakhatsz fel. Egyszetűbb ès mintát is vághatsz. De kapni villanyos boltokba alá rakható vèkony műanyag lapot is a koszolódás miatt.
2016. dec. 24. 06:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Csempézgethetsz, de én bizony nem tenném, kiscsillió féle kapható. Úgy keresd, hogy villanykapcsoló matrica, falvédő, tapétavédő, dekor stb.
2016. dec. 24. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg veszel egy készen kapható felvédőt?!

[link]

2016. dec. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!