Van valami egyszeru tippetek feldobni a szobamat?
fiú lány kor ízlés színvilág??
mivel akarod feldobni dekorral vagy új bútorokkal?
én is most újitom a szobám.
én teszek fel gipszkarton álmennyezetet, de 2 szintest. olyan lesz. h egyet kb a plafontol 5 centire, amibe mennek a stek lámpák, a másik pedig vagy 10 centivel lejjebb és a teljes plafon kb 1harmadát veszi el és hullámos széle lesz amire rakok hajlitható hungarocell szegélyt, abba pedig rejtett szines led szalagot. neten találsz ilyenekes sokat ha érdekel.
vettem tapétát is. igaz elég drága volt több árnyalatú, kisit olyan mintha néhol beletöröltek volna egy erősebb árnyalatú ronggyal :)
teszek le új sötétbarna tölgy szinű laminált padlót is.
egyik sarokba gondoltam h készitek egy kb 30x30as álló gipszkarton polcot plafontól padlóig. kb fél méterenként egy szint lesz benne aminek a belseje fehér és különböző szinü ledekkel benne, ez amolyan kis hangulatvilágitás lesz. cseréltem ágyat is ami pont az uj padloval megegyező szinű, benne nagy vajszinű bőr fejrésszel. konnektorokat is olyat vettem ami barna bőr boritású, ez megy is a padlohoz meg a narancs tapétához.
a fűtés szerelő pont ma volt és a falba dugta el az összes fűtéscsövet.
a nagyobbik falat amin a nagy tv van arra vettem STEGU köveket, az lesz felrakva. szerintem iszonyatosan jól fog mutatni a vékony kő boritás. találtam egy olcsó asztalos akivel egyedi szekrényeket meg polcokat csináltattok.
a falmatrica is nagyon jol tud mutatni. nekem pl az utolsó évtizedben elhatalmasodott bmw iránti szerelmem miatt egy kb 230x170 centis bmw e30 körvonalait ábrázoló matrica kerül fel.
tudom még ajánlani h angolul, németül is guglizz rá a témára, hatalmas ötletekre lehet bukkanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!