Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan kellene berendezni a...

Hogyan kellene berendezni a nappalit?

Figyelt kérdés

A nappalink kb. ilyesmi szerkezetű:

-------ablak--------

| |

| |

| radiátor

| |

----- -------

Alul nyitott az előszobára. Mérete kb. 4 x 3,6m.

Szeretném, ha fiatalos, modern legyen, továbbá világos, tágas nappali illúzióját adná, ahol vendégeket lehetne fogadni, vagy tv-zhetnénk közösen stb. Az ablakból sok fény nem jön sajnos, inkább csak télen, mikor nincs lomb.

Hová tegyem a bútorokat? A TV-t felfúrnám a falra, nem akarom, hogy a TV állvány is helyt vegyen el. Milyen ötletetek van (színek, bútorok)?

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. nov. 5. 08:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#9 Köszi!

Igen, a radiátorral van leginkább gond... Le akarom majd cserélni azt is lapradiátorra. Utólag sokba fájna az ablak alá rakatni? Mondjuk a csövek is falon kívül vannak...

2018. nov. 5. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokmindenen múlik. Ha családi ház, akkor nem sok munka és pénz sem szerintem.

Ha társasház és központi fűtés van, akkor az problémás. Leengedni a rendszert, feltölteni, stb. Nem egyszerű mutatvány.

2018. nov. 5. 14:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Családi ház. Mindenképp le kell engedni a csere miatt, gázkazánra akarunk áttérni és ahhoz jobb a lapradiátor.
2018. nov. 5. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Facebookon van egy csoport "Lakberendezési inspirációk" ott sok ötletet találsz, ill. kérdezhetsz is. :)
2018. nov. 5. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de azt hittem beszarok mikor megláttam hogy szóközökkel, pontokkal meg kötőjelekkel rajzol valaki alaprajzot :D
2018. nov. 9. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!