Hol praktikusabb dolgozósarkot berendezni?
jelenleg egy használaton kívüli szobában dolgozok, ahova hamarosan kistesó születik, így majd ha CSED után ismét dolgozok, át kell költöznöm, két opció van:
Hálószoba: nem szívesen vinném a munkát a hálószoba falai közé, ha elhúzódik a munka, párom esetleg már aludna, kényelmetlen lenne.
Nappali: Átrendezést igényelne a dolog, egy szekrényt el kellene adnunk, mert máshova nem fér. "semlegesebb" tér, mint a hálószoba, de a napközbeni alvást a kisfiam itt szokta megejteni, így majd őt át kell valahova szoktatni.
Ti melyiket választanátok?
Maradj ott ahol vagy, és a kicsit a ti hálótokba. Ha a nappaliba átviszed, nem fogsz tudni normálisan melózni, főleg egy ilyen pici mellett. Nem fogsz tudni bezárkózni.
Régen én is kivittem az akkori nappalinkban, hááát még egyszer nem tenném. Mert csak éjszaka volt nyugalmam.. akkor számláztam, meg adminisztráltam..
A semleges térnek az a hátránya, hogy mindenki jön-megy, állandóan ott vannak körülötted, nem tudsz normálisan koncentrálni, mert hol egyik gyerek kotor mögéd, hol a másik esik el, hol a következő sir, TV miegy s más...szóval húzós.
Én a nappaliba csinálnék egy kis sarkot. Szerintem jobb, mint a hálóban, vagy a gyerekszobában.
Mi is így jártunk, de mi alapvetően nem otthonról dolgozunk, ígyhát úgy döntöttünk többé nem hozunk haza melót és megszűntettük a dolgozó sarkot. :)
Ha úgy érzed a nappaliban zavaró lenne a többiek mozgása, akkor viszont marad a háló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!