Segitenetek? Akinek van sötételője annak h van megvarva?
Figyelt kérdés
Most szeretnem megvarni őket,jobban mondva köv.héten de nem tudom eldonteni,h milyen legyen.Adnatok ötleteket?képeket?vagy tanacsokat?
Előre is köszönöm!
2010. jún. 20. 13:25
1/14 anonim válasza:
Sötétítő függönyre gondolsz? Hova tennéd, milyen karnisra, mekkora az ablakod?
2/14 A kérdező kommentje:
haloszobaba+nappalibaa konyhaba megvarattam a diegoba.
az ablakaim es a teraszajtok 2 m szelesek es 2,60 magasak.
2010. jún. 21. 11:32
3/14 A kérdező kommentje:
jua,az ablakok csak 2x 2esek
2010. jún. 21. 11:32
5/14 anonim válasza:
Tehát akkor csipeszre tennéd. 2x-es szélességű függöny anyagot vegyél. Én alul+felül beszegném simán, és csipesszel szép ráncolósan felakasztanám.
6/14 A kérdező kommentje:
A fuggonyom mar megvan,es duplajat vettem.a sotetelo fuggony is megvan csak otletem nincs h csak siman varjam meg vagy hogyan.
2010. jún. 21. 17:24
7/14 anonim válasza:
Nekem nagyobb az ablak mivel terasz ablak + ajto is van, megprobálom leirni én h csináltam, van a sötétitö azt rendesen beszegtem alul felül, plussz csináltam 2 X 60 cm széles csikot, olyan hosszan h fent legyen olyan hosszban ah beráncolom mint ahogy a függöny van. Tehát azt a két 60 cm széles "cuccot " félkörivben rávartam az eredeti függönyre, tehát ugy néz ki h középröl két félkör iv meg két oldalra ( összevartam az eredeti függönnyel, és igy egybe raktuk fel a karnisra, remélem érthetö, ha valami nem tiszta kérdezz ! Szivesen válaszolok, nagyon jol néz ki.
8/14 A kérdező kommentje:
igen koszi.vmi ilyen otletre gondoltam.vamilyen oldalra nem tudnad felrakni vagy priviben majd elkuldeni?
2010. jún. 23. 15:51
9/14 anonim válasza:
Szia,
én vennék behúzószalagot is, nem kell mindig neked állítgatnod ha csipeszeled :)
Többféle behúzószalag is létezik, többféle behúzással :)
KRiszta
10/14 anonim válasza:
Ez is szép, ha a fényáteresztőre varrsz a sötétítőből, olyan mintha dekor lenne :)
Kriszta
Remélem látszik....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!