Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » IKEA matracot 4 év után ki...

IKEA matracot 4 év után ki fognak cserélni?

Figyelt kérdés

Fakeretes rugós matracunk van (SULTAN), pont 4 éve vettem, és nagyon felpúposodott. Már írtam nekik, küldeni kellett képeket.

De az Ikea oldalán csak a 24 hónap garanciáról lehet olvasni, pedig erre elvileg 25 év van.

Ki fogják ezt cserélni szerintetek?

Ha kicserélik, az hogyan történik? Ugyanilyen nincs, én ezt anno kereken 100 ezerért vettem, ami most van helyette, az közel 200, és azt írják az oldalon, hogy "A garancia a termék eredeti vásárlásának értékéig terjed." Nekem erre nem lesz + 100 ezrem :(

2018. jún. 24. 13:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Négy év, az ügye nem 90 éjszaka?

2018. jún. 24. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
22%

Első, most ezt miért kevered ide?!

Kérdező, kellett, hogy kapjál garanciafüzetet a matrachoz, abba benne vam, hogy mikor érvényesítheted.

2018. jún. 24. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

Akkor ezt rakjuk helyre. A 25 év garancia az 25 év.

Meg fogják kérdezni, hogy kéred-e vissza készpénzben az árát? Ha azt mondod, igen, akkor megkapod, a szállítóktól, akik elviszik.

Én is így jártam az Ikea matraccal: felpúposodott.

Nem cserélik, megkérdezik, hogy cserét akarsz vagy pénzt.

2018. jún. 24. 15:33
 4/15 A kérdező kommentje:

Első: most nem erről az esetről van szó. Ne nézd hülyének a kérdezőt, és ne legyél agresszor kismalac.

Második: sajnos ilyet nem kaptam.

Utolsó: Ezt írod: "Nem cserélik, megkérdezik, hogy cserét akarsz vagy pénzt." - Ebben érzek némi ellentmondást :) Szóval én cserét szeretnék, nem pénzt, mert kell egy ágy.

2018. jún. 24. 18:25
 5/15 anonim ***** válasza:
25 év garancia az anyag és gyártási hibás termékekre vonatkozik. Azt írja mindenhol, hogy lásd garanciafüzet. Honlapon nem találok letölthetőt. Mindegy szóval ha gyártási hibás a matrac, akkor cserélik. Ha simán kifeküdted akkor nem hiszem...
2018. jún. 24. 18:55
 6/15 anonim ***** válasza:
24%

Elolvasta valaki a linkelt oldalt?

90 nap, nem több.

2018. jún. 24. 19:11
 7/15 A kérdező kommentje:
6/6 igen elolvastam. 90 éjszakás matracteszt: A matracteszt minden olyan matracra érvényes, amelyre 25 év garanciát biztosítunk.
2018. jún. 24. 19:58
 8/15 A kérdező kommentje:
5/7 igen, én sem találom sehol a honlapon azt a garanciafüzetet. van egy link, ami a 25 év garanciáról szól, az sem jó helyre vezet
2018. jún. 24. 19:59
 9/15 A kérdező kommentje:
ma 18:55 - de köszi hogy megnézted! és azt hogyan fogják megállapítani hogy hibás vagy kifeküdtem? egyébként érdekes módon középen púposodott fel, ahol nem fekszik senki.
2018. jún. 24. 20:01
 10/15 anonim ***** válasza:
21%
Persze, hogy a közepén mert kétoldalt fekszetek rajta. Amúgy szakértő bevizsgálja. Ha hatalmas a pukli akkor lehet visszafizetik, de amúgy kétlem.
2018. jún. 24. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!