IKEA matracot 4 év után ki fognak cserélni?
Fakeretes rugós matracunk van (SULTAN), pont 4 éve vettem, és nagyon felpúposodott. Már írtam nekik, küldeni kellett képeket.
De az Ikea oldalán csak a 24 hónap garanciáról lehet olvasni, pedig erre elvileg 25 év van.
Ki fogják ezt cserélni szerintetek?
Ha kicserélik, az hogyan történik? Ugyanilyen nincs, én ezt anno kereken 100 ezerért vettem, ami most van helyette, az közel 200, és azt írják az oldalon, hogy "A garancia a termék eredeti vásárlásának értékéig terjed." Nekem erre nem lesz + 100 ezrem :(
Első, most ezt miért kevered ide?!
Kérdező, kellett, hogy kapjál garanciafüzetet a matrachoz, abba benne vam, hogy mikor érvényesítheted.
Akkor ezt rakjuk helyre. A 25 év garancia az 25 év.
Meg fogják kérdezni, hogy kéred-e vissza készpénzben az árát? Ha azt mondod, igen, akkor megkapod, a szállítóktól, akik elviszik.
Én is így jártam az Ikea matraccal: felpúposodott.
Nem cserélik, megkérdezik, hogy cserét akarsz vagy pénzt.
Első: most nem erről az esetről van szó. Ne nézd hülyének a kérdezőt, és ne legyél agresszor kismalac.
Második: sajnos ilyet nem kaptam.
Utolsó: Ezt írod: "Nem cserélik, megkérdezik, hogy cserét akarsz vagy pénzt." - Ebben érzek némi ellentmondást :) Szóval én cserét szeretnék, nem pénzt, mert kell egy ágy.
Elolvasta valaki a linkelt oldalt?
90 nap, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!