Akinek az ágyban folyt el a magzatvize: utána kell matracot cserélni?
Nekem alvás közben volt pisilési ingerem,ahogy megfordultam hogy kimegyek pisilni.akkor egy kicsi kifolyt az ágyra,és ahogy felálltam folyt végig a lábamon,nem tudtam visszatartani.
Az ágyba nem folyt sok,azt a részt a párom átdörzsölte egy kis vanishel még aznap este amikor hazajött a kórházból!
Szerintem nem hülye kérdés mert előfordulhat.Én megvárnám,hogy kiszáradjon a matrac és meglátnám milyen lenne utána.Egyébként bármilyen pózban vagy elfolyhat nem csak ha állsz.
Nekem a szülőágyon folyt el.:)
Tehát szerekkel ki lehet szedni.
Igazából pl. a szag miatt is gondolkodtam ezen, hogy nem lesz-e szaga ha beleszárad vagy ilyesmi.
Nyilván, nem a szülőágyra gondoltam, az ugye ilyen vízhatlan bevonatú? :)
Szia!
Az első gyermekemnél az ágyban folyt el az egész,kiszáradt a matrac,nem maradt büdös.
Viszont most a 2.-nál már raktam a pléd alá egy viaszos vászon terítőt,de fájásokkal indult. :)
Szerintetek kb mikortól érdemes gumilepedőt tenni az ágyba?
Most vagyok 30. hétben és első baba lesz.
Utolsó vagyok.
Ha nincsen semmi gond,akkor szerintem ráérsz a 35-36.hét körül.
én tettem gumilepedőt a 36-héttől. aztán tényleg elfolyt a magzatvíz amikor feküdtem az ágyban, de ahogy éreztem, hogy kezd csordogálni valami átkecmeregtem a fotelbe egy törülközőt magam alá tettem.
nem egyszerre folyik rengeteg, hanem úgy szépen folyamatosan szivárog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!