Milyen színű legyen az új szobám?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és új szobát kapok.. Egyedül a falszínbe nem tudok dönteni. Gondolkodtam szemnyugtató pasztellzöldben, drappbarnában..most épp az okkersárgánál tartok. Nekem ilyesmi színek jönnek be.. Szerintetek??
(más színt is mondjatok!)
2010. jún. 6. 17:57
1/11 anonim válasza:
Ha 13 éves vagy, akkor rózsaszín!
Ja és fessetek rá barbibabákat :)
2/11 anonim válasza:
Milyen színű bútorok lesznek (ágy,szekrény,íróasztal)? Milyen színű a padló? Mekkora szoba kb?
3/11 anonim válasza:
attól függ h milyen színűek a berendezési tárgyak a szőnyeg a függönyök.. én biztos világoskéket vagy világostürkizt választanék, vagy világos levendulát. ha a pasztelzöld mellett döntesz vigyázz, nehogy kórházszínű legyen!:)
4/11 anonim válasza:
Én szép meleg színekben gondolkodnék a helyedben, pl. krémes narancssárga, vagy hasonló. Csajszis, de mégsem kislányos. De ez amúgy nagyban függ a bútoraidtól, és a Te stílusodtól.
5/11 anonim válasza:
Én a tengerkéket vagy a zöldet(nem a pasztellzöldet, hanem ami olyan, mint a friss fű) választanám- a természet két színét. Nekem az olyan nyugodt...
6/11 TWIO válasza:
Legyen olyan, amire később, idősödve is szívesen nézel. Az én szobám (18 vagyok jelenleg, de már vagy öt éve is, hogy festettük) narancssárga. De annyira, mint a narancs, egy cseppet sötétebb csak tényleg :) Nagyon vidám árnyalat, imádok itt lenni.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
nekem a még mostani szobám halványnarancssárga.. az új szobámba sötétbarna lesz a padló (hajópadló), krémszínű a szőnyeg és középbarna (fa) bútoraim lesznek, a függönyöm pedig mattarany...
2010. jún. 6. 20:50
8/11 anonim válasza:
Szerintem a sok barnához nagyon jól nézne ki a türkiz.
9/11 anonim válasza:
A barnákhoz jó a narancsos szín is! Vagy okker, halványzöld, de ne alamzöld.
szerintem:)
10/11 A kérdező kommentje:
kösszi:)
okkersárga lett:P
2010. jún. 24. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!