Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudnám megoldani?

Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Sikeresen szert tettem egy mozis plakátra,ami akkora,"mint egy ház",az ajtómra tervezem felrakni,viszont elég vékony a papír,ezért nem tudom,hogy most kartont ragasszak mögé,vagy mit...laminálni lenne a legjobb,de tényleg akkora,hogyha az ajtót elfelezed,akkor túllog egy picivel a felénél,szóval nem tudom,hogy laminálnak-e ekkorát....plusz a csavar a dologban az,hogy üvegajtóm van,tehát kicsit ronda lenne,hogy egy karton látszik az egyik oldalon xd A legjobb a laminálás lenne,mert a plakát kétoldalas(ua.van a két oldalon,így kívülről is az látszódna),de valamit muszáj csinálni vele,hogy legyen tartása + félek,hogy el fog szakadni,meg 1 év múlva költözünk,ezért jó lenne,ha majd letudnám szedni úgy,hogy esetleg cellux miatt ne szakadjon el...az esélyem erre a plakátra kicsi volt,de sikerült megszereznem,ezért szeretném megóvni...Ha valakinek szintén van nagy mozis plakátja,akkor kérem írja le,hogyan tartja,ill.ha valakinek van tippje az ajtós dolgot illetően,akkor szívesen fogadom az ötleteket!

Előre is hálás köszönetem mindenkinek! :)

Ui.:Elnézést,ha rossz a kategória,nem igazán tudzam behatárolni a dolgot xd

2017. nov. 16. 22:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!