Hogyan tudnám hangulatossá tenni a munkahelyi asztalomat és körülöttem lévő területet?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 14:57
1/6 A kérdező kommentje:
Új helyre kellett jönnünk egyéb okok miatt sajna, és itt kb olyan mint ha egy raktárban lennék..
Egyébként telefonos ügyfélszolgálatos vagyok.
2017. okt. 11. 14:58
2/6 sm's girl válasza:
Tegyél az asztal egyik sarkába egy színes virágot, vagy mindig legyen egy csokor vágott. Helyezz el egy családi képet, vagy inspiráló idézetet egy szép keretben. Választhatsz színes irattartókat,ceruzatartót, post-it tömböket. Akár ha veszel egy rövidebb égősort azt beletekered egy letisztított boros üvegbe bedugod és máris sokkal hangulatosabb minden. Esetleg még vehetsz egy üvegtartós gyertyát pl. a H&M-be aminek az üvege is nagyon szép, meggyújthatod a gyertyát, vagy ha simán a tetjét lecsavarod jó illat lesz!
Ezek szerintem nagyon egyszerű de nagyszerű praktikák. Jó dekorálást!
3/6 anonim válasza:
Egy, vagy több pici üvegvázába vagy tálkába tehetsz üvegkavicsot, vagy az évszaknak megfelelő dekorációt, például most gesztenyét, tobozokat, színes leveleket, télen pici gömbdíszeket, elemes égősort, nyáron homokot és kagylókat stb.
4/6 anonim válasza:
Valami azt súgja, jól mutatna az egyik sarokban egy jó pirospozsgás kertitörpe.
5/6 anonim válasza:
Az asztalod diszitesenel vedd azt is figyelembe, hogy a kollegaid mit szolnak ehhez illetve a fonokseg. En nem egy olyan helyen dolgoztam sajnos, ahol tilos volt szemelyes dolgokat kitenni, illetve volt egy olyan kolleganom is, aki nagyon elvadult a diszites kozben es az asztala ugy nezett ki mindig mint egy giccses bazar. A takaritono is agyverzest kapott tole:)
6/6 anonim válasza:
Préselj színes faleveleket,ragaszd fel rajzlapra és díszíts vele.Készíts pár makkfigurát és tedd ki az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!