Hogy tudnam szuloi tamogatas nelkul a kollesz szobat bebutorozni?
szuleim nem tamogatnak minimalisan sem, Budapesten tanulok egyetemen es kollegiumban lakom, pici es butorozatlan
nincs tul sok penzem lakberendezesre
de muszaly egy hely ahol kenyelmesen aludhatok
hasznaltat nem szeretnek rossz tapasztalat miatt
talaltam egy ilyet
hogy tudnek ebbol a matracbol kreativan es takarekosan kihozni egy kenyelmes agyat?
mondtam otthon hogy szeretnek 50e forintot agyra, de azt mondtak nem
Beírod a jofogas.hu -ra hogy ágy, beállítod hogy Budapest, a max. összeget és kiválasztod, amelyik neked tetszik. Pl. most a iv. kerületben van egy 110 cm széles ágy 8e ft-ért, csak fuvart kell szervezni.
Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki koliszobát bútoroz be, pedig millióban megfordultam. :)
Az is nagy kamu lehet, hogy a szüleid nem támogatnak. Ez esetben eszedbe nem jutna 50 ezret (!) ágyra kuncsorogni tőlük.
Ha valóban önellátó lennél több fogalmad lenne az árakról, prioritásról (kaja.. stb).
Idáig ez a legócskább kamusztori (pedig van itt egy jó pár) amit eddig olvastam.
MAGYARORSZÁGON A KOLLÉGIUMI SZOBÁK BÚTOROZOTTAK! ... és ugyebár Budapest az Magyarországon van.
Nem Bukarestet akartál írni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!