Kérlek ne nevessetek ki,22 éves nő vagyok, senki sem tanított ilyenekre, ez az első önálló otthonom és el vagyok veszve. Hol, milyen boltokban tudom megvásárolni Budapesten a következőket?
Ha most sürgősen kell minden, akkor nagy szupermarketek, ahol valamilyent mindenből találsz valamennyiért, nem kell utánajárni.
De alapból ezek elég drága helyek. Pl. az Obiban horroráron adnak mindent, ami nem akciós. A Tesco, Spar is a kimondottan drága helyek között van. A Jyskben még nem láttam használható (nem műszálas és nem szöszölős) törölközőt, pedig jópárszor kerestem. (A többi felsoroltat nem ismerem annyira, hogy megalapozott véleményt tudjak mondani.)
Általában (bár nem mindig) legolcsóbban szaküzletekben tudsz vásárolni. De ezek felderítése évekbe telhet. A net azért segíthet, ha rászánsz pár estét.
Vödröt, csipeszt, vállfát, egyéb műanyagot én egy helyi műanyagos boltban vennék, ők nagyon olcsón adnak minden ilyesmit. Lehet, hogy felétek is van ilyen.
Digitális mérleget legutóbb a Vaterán vettem, más netes helyeken is sokkal drágábbak voltak (Árukeresővel néztem többek között), az üzletekben meg főleg, még az utánvét költségével is jobban jártam.
Textildolgok kínai üzletekben vannak olcsón, de a minőséget jól meg kell vizsgálni.
Ha van felétek Outlet üzlet, műszaki dolgokat ott is lehet nézni. (Bár az Outletek egy része nem az, csak vevőcsalogató az elnevezés.)
Falióra: Happy otthon, Tesco, Ikea,Kik,Pepco
Éjjeli fény: Media Markt, Tesco, Jysk
Törölköző ( kicsi,nagy): Tesco, Jysk
Felmosó, vödör:Tesco, Praktiker, nagyobb kinais boltok,Auchan
Ágynemű és huzat: Jysk, Kik,Pepco,Tesco,Auchan
Vállfa + csipesz: pepco, tesco
Mérleg: Media Markt, Euronics
Lényegében nagyobb hipermarketekben Tesco, Auchan kb. mindre rálelsz.
Az ilyen nagyobb szupermarketekben eléggé alap cuccok vannak.
Ha kicsit stílusossabbat szeretnél, nézz szét a HM Home-ban, a Butlers-ben, a Stile Interioban, vagy a Zara Home-ban.
Lehet, hogy picit drágább árkategória, de egyedibb, minőségibb is.
Jó vásárlást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!