13/f vagyok, milyen színű, színösszeállítás illene a szobámhoz?
Festés előtt állunk, és azért rózsaszin most mert a szüleim szobája volt, csak megcseréltük.
nehogy almazöld meg narancssárga,még 1-2 év,és utálni fogod,az almazöld gyerekes,a barack nyanyás...
narancssárga,bordó,vagy bármilyen piros szinárnyalata
az íróasztal mögötti részre hatalmas faliujság (az is festhető,bordóhoz pl méregzöld)
és világos képek a falra (posztereket ha akarod,akkor keretbe a jobbakat)
kék-fehér
a tetőteres és a plafon fehér, a többi kék
a tetőszobákba szerintem a legjobb valami szép gyenge árnyalat lehetőleg sárga. hidd el nagyon jól fog esni mikor pl.: a narancssárga szobából kinézel az ablakon! :)
(attól hogy ez most dulux nem kell azzal festeni persze)
Egyik ismerősömé kék-zöld.
Nagyon jól néz ki :)
Az ilyen narancs-piros-sárgát inkább lánynak tudnám elképzelni, nekem is olyan van, és imádom! Csak nem túl férfias.
Én elrendezésben módosítenék annyi,t hogy az íróasztált az ablak elé raknám. Bár nem tudom h jobb vagy bal kezes vagy e, de ha jobbkezes, akkor előbb utóbb meg fogsz őrülni, mert a kezed mindig árnyékolja az ablakon beszűrődő fényt. De ha nem ülsz sokat az asztalnál, akkor lényegtelen. Ja, és ott van a radiátor is, és télen, tanulás közben tök jó a radiátornál melengetni a lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!