Hol lehet mostanában ilyen, vagy ehhez hasonló ágyat venni FEHÉR színben? Passzolni fog a szobámhoz?
Úgy tűnik végre összejött a pénzem egy kis szobaátalakításra és ebbe beletartozik egy új ágy és egy festés és úgy gondoltam, hogyha veszek egy ilyet fehérben, a falat pedig bordóra festem úgy, hogy felül fehér és a falon színes csíkok futnak végig (babakék, sötétkék, bordó, narancs, citrom, fehér), akkor az úgy tök jól fog kinézni. A többi bútorom fehér és króm, a függönyöm pedig narancssárga. Mit gondoltok?
(Megjegyezném, hogy nem riadok vissza semmilyen színtől, leszámítva a tűzpirosat, mert azt egyenesen utálom.)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Bordó-fehér-babakék-citrom? Jézus :o A kevesebb, néha több :)
Szerintem vegyél bordó ágyat, legyen világos (de ne fehér) falad. Az teret növel, a bordón ágyon pedig nem látszik a kosz. :) De ez csak az én véleményem, amiben te jól éreznéd magad, olyat csináltass és vegyél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!