Az almazöld szobámhoz milyen dekoráció illene? Jó ötletek?
Igazából kicsi a szobám,szóval érdekelne minden,hogy ti hogyan rendeznétek be.Gondolom olyanokat amik feltétlenül kellenek és szükségesek.Pl.: ágy,szekrény,íróasztal...
ezeket tartom a fontosabbaknak.
15 éves lány vagyok.Tv-t nem nagyon szeretnék (most van) de ki akarom vitetni,mivel ahhoz külön tartó kell (szekrény) amin lesz.És ez sok helyet foglal.+ a híreket tesómnál is meg tudom nézni.
A falak igazából pucérok,főleg az ágyam melletti fal.Tudtok valami ötletet amiben ez a kicsi szoba nem lesz túlzsúfolt?Mit ne tegyek?Mit tegyek?
A falra stb..
előre is köszönöm:)
Szerintem a zöld színű falfestéshez nagyon jól mutatnak a sötétbarna kiegészítők. Pl. virágcserép, képkeretek.
Nekem nagyon tetszik a következő: régi, fekete-fehér családi fotókat kitenni a falra különböző méretű képkeretekben. Pl. az Ikeában nagyon olcsón tudsz venni natúr fa színű képkereteket, és bármilyen színűre le tudod festeni.
Nekem nagyon tetszenek az erős kontrasztok, mert kicsit nagyítják a teret.
A kiegészítők legyenek sötétzöldek, barnák, sárgák, vagy fehérek.
Gondolok itt a függönyre, párnákra, ágytakaróra. Ez egyből odavonzza a tekintetet, és eltereli a falról.
A falra képet ajánlanék, vagy parafatáblát, ahova fényképeket is fel tudsz szúrni.
Köszönöm:) ment a zöld jelecske.Majd szét nézek az Ikeában :p a narancssárga is illene?
A tükör jó ötlet:) terveztem én is:D
Én nem választanék narancssárga kiegészítőket.
A egy erős szín (a zöld) az uralkodó a szobádban, így szerintem "lágyabb" színű dolgok illenek hozzá jobban. Pl. barna, bézs, törtfehér.
Nekem sötétbarna és bézs színű bútoraim vannak és gondolkodom rajta, hogy majd egyszer zöldre festetem a falakat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!