16/L Mire kb 25-30 éves leszek elöregedhet a vasalódeszkában a szivacs ha nylonban tárolom addig?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 06:54
1/9 anonim válasza:
MIVAN? Te egy eletre akarsz szivacsot vagy vasalodeszkat venni? Vagy mar most meg kene venni a kelengyet? Naszajandekot kersz elore?
Nem ertem...
2/9 anonim válasza:
Gondolom kapott a nagymamától egy vasalódeszkát. :D
Szerintem örülj, ha elöregedik. :D
Mi most vettük elő a nagymamámtól kapott kelengyéket, háááát, nincs szívem kidobni, de azok a törölközők, lepedők, ágyneműk...jobban örültem volna, ha tönkremennek.
3/9 anonim válasza:
Megvan rá az esèly. Ha erősen sárgul- kuku.
4/9 anonim válasza:
Nem szabad 15 évre eltenni egy vasalódeszkát.
15 év múlva már a vasalódeszka fogja kivasalni a ruhát, és wifi lesz benne.
El kell adni, vagy el kell ajándékozni, de nem eltenni 15 évre.
5/9 anonim válasza:
A legtöbb használati műanyag termék sokféle szerves anyag keveréke, amelyekből egyes alkotórészek hajlamosak kipárologni ill. a keverék szétválik eredeti alkotórészeire. Habszivacs esetében is bekövetkezik az öregedés, a szivacs kezd merevvé, morzsalékossá válni, lényegében elporlad egy idő után.
6/9 anonim válasza:
Az szétmálik addig lányom. A helyet is sajnálnám amit addig foglal. Ráadásul nem egy nagy kiadás.
7/9 B.Dénes válasza:
Ne hallgass rájuk. Naptól-hőtől védett helyen semmi baja nem lesz. Nem fog lebomlani, nem fog elpárologni.25-30 év múlva esetleg. Én kb. 10 éve kaptam egy vileda vasalódeszkát, majd ha megnősülök használja is valaki :D Hibátlan és ruganyos a szivacs, mint újkorában :D
8/9 Szeder Katalin válasza:
Én 33 éves koromban vettem a vasalóállványt. Most túl vagyok 70-en, a szivacs még jó benne.
9/9 anonim válasza:
Jééézusom Katica!
Te ezt még a múlt évezredben vetted.
Akkor még nem is volt szivacs :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!