Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek milyenre fessünk?...

Szerintetek milyenre fessünk? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Lakásfelújítás előtt állunk és teljesen tanácstalan vagyok milyenre fessük a hálókat! Szeretnék vidám világos színeket, viszont az ebédlőm és az előszobám citrom ill. narancs ezért szerintem a sárga már elég! Ha van ötletetek kérlek segítsetek! Az egyik szobában cseresznye színűek a bútorok, ez a mi hálónk, a másikban fenyő, ez pedig a gyerekeké. (vegyesen fiú, lány gyerkőcök). Eddig annyit tudunk, hogy a plafont meghagyjuk fehérre, hogy világosítsunk és szeretnénk egyy szép vidám, fiatalos, világos árnyalatot. Nem tudom számít-e, de a szobák 20négyzetméteresek!
2010. máj. 16. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:

én a gyerekszobába zöldet tennék, az annyira vidám és olan természetes, gyerekeknek szerintem kiváló, ráadásul unisex és jól megy a fenyőhöz.

a ti hálótokba pedig valami mogyoró lenne szép, kis rózsaszínes beütéssel. szóval inkább olyan bézs szerűség. én ilyenre kenném.

2010. máj. 16. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a plafont is falszinre festeném.
2010. máj. 16. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fenyőhöz nagyon gyönyörű és vidám lenne a világos türkizkék árnyalat (a sárgákhoz is jó). A másik helyiségbe én terrakotta színt használnék, bordót vagy tojáshéj (drapp) szerűt.
2010. máj. 16. 14:45
 4/7 anonim válasza:
Szia.Nállunk az előtér és a konyha narancs színű a szoba pedig halványzöld.De szerintem a világos barna is szép, vagy esetleg a halványkék.
2010. máj. 16. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem a plafon jó fehéren, ha az is színes lenne összenyomná a tere, nyomasztó lenne. eddig csak egy helyen láttam ilyet, nagyon nem nézett ki jól. akárhol színes volt a fal a plafon fehér maradt.
2010. máj. 16. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én fehérre festenék,viszont a kárpitokból színeseket választanék(ágyneműhuzatok,ágytakaró,függöny,szőnyeg és egyéb kiegészítők-válogathatsz:))
2010. máj. 16. 20:56
 7/7 anonim válasza:

Nálunk a plafon mindenhol fehér. A gyerekszoba rózsaszín, a kislánynál, a másik világos kék, így nagyon világos mindkét szoba. A mi szobánk narancssárga.

Az előterek világos barack illetve világos sárga. A bútorok meg kék illetve zöld színűek.

Sztem nálatok is egy világos kék vagy világos zöld szoba szép lenne, hangulatos, világos :)

2010. máj. 17. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!