Mi a különbség panel és panel között? Mire kell figyelni? Az én lakásomban pl SEMMI nem hallatszik át a szomszédtól - pedig sok a gyerek itt- viszont anyukáméban ami 1 km innen sokkal több minden. A hugoméban meg minden szinte, az is ahogy dugnak.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit nagyobb lakásba menni, mert most 1.5 szobásban vagyok, de nem tudom mire kell figyelnem hogy hasonlóan jót fogjak ki. Mi a különbség panel és panel között, illetve egy téglaépítésű társasház szigetel-e olyan jól - újépítésű- mint egy ilyen panel mint az enyém? Szeretek énekelni és gitározni, pianinon játszani, és nem hiányzi hogy egy dilis vénasszony - mint a húgomnál- ne hagyjon élni... itt még SOHA semmiért nem volt gond, normálisak a lakók.2017. ápr. 30. 15:52
11/13 A kérdező kommentje:
ez a beszéd :) A kulcstartómon hordott gáz spray-t nem is említettem :D
2017. ápr. 30. 18:09
12/13 anonim válasza:
Mi is olyan 10-esben lakunk ahol nem hallatszik át semmi. Konkrétan a szomszéd szobába sem, leteszteltük.
Kérdező, nem tudom hogy mi a különbség a panel és a panel között, csak azt tudom, hogy vannak ilyenek :) Anyósnál pl. minden lépés hallható fentről... itt semmi.
13/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy téged mindenki fogadjon el, a többi már téged nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!