Mi a különbség panel és panel között? Mire kell figyelni? Az én lakásomban pl SEMMI nem hallatszik át a szomszédtól - pedig sok a gyerek itt- viszont anyukáméban ami 1 km innen sokkal több minden. A hugoméban meg minden szinte, az is ahogy dugnak.
A panelekből épített házak csak 4 emeletesek és nincs lift bennük. A lépcsőház közepén van a lift "helye".
A házgyári házak több emeletesek, keskeny a lépcsőház és lift is van benne.
A panelházakban kevésbbé hallatszik át a zaj, a házgyáriakban viszont minden.
Az ott lakókat kérdezd meg, hogy mennyire hallatszanak át a zajok. Ez a legbiztosabb.
"szerintem ezt nem lehet elvitatnni tőlem, ez a saját életemhez való jog."
Abszolute, csak amikor zenelsz, ne zavard a szomszedod. Egyebkent gyakorolni fejhallgatoval is lehet, ha elektromos a gitar, pianino helyett ott a szinti/orga.
"engem nem érdekel ha zavar mást, mert ez ilyen, ez társasház"
Majd, ha egy kedves szomszed pozdorjava tori a kezfejeidet, maskepp fogsz velekedni.
"volt hogy valaki egész nap fúrt, és egy szót sem szóltam. joga van hozzá."
Egy dolog az idoszakos zajongas peldaul felujitas miatt, es mas, amikor valaki rendszeresen tervez zajt kelteni.
"Ha valaki meg egész nap otthon ül, és arra figyel mit csinál a szomszédja, és zaklatja, na az olyat seggbe kéne billenteni."
Vannak nyugdijasok, akik sokszor betegek is, vannak kismamak, akik altatni szeretnek a porontyaikat, vannak, akik otthonrol dolgoznak.
Koltozz nagyreszt kisebbsegiek altal lakott tarsashazba, ott garantaltan nem fogsz senkit sem zavarni a zeneddel, viszont ott neked kell alkalmazkodnod olyan dolgokhoz, amik szerintuk mindenkinek jar es termeszetes.
"Majd, ha egy kedves szomszed pozdorjava tori a kezfejeidet, maskepp fogsz velekedni. " súlyos testi sértés ami kihat az életvitelemre, letöltendőt kérne érte az ügyézség és vszeg meg is kapná. Mellesleg, ha valaki ide bejönne és nekem támadna, akkor lenne egy-két meglepetésem számára :) az új törvények értelmében megvédhetem magam:
Ha bejön a lakásomba akkor vele találkozik.
Ha pedig az utcán érne a támadás a másik kis kedvencem mindig nálam van, már használtam is egyszer, amikor a szexuális irányultságom miatt ért attrocitás, nem félek ismét használni.
Ne aggódj értem ennyire ;)
"Vannak nyugdijasok, akik sokszor betegek is, vannak kismamak, akik altatni szeretnek a porontyaikat, vannak, akik otthonrol dolgoznak.
"
így jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!