Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendezzem át a szobámat?

Hogyan rendezzem át a szobámat?

Figyelt kérdés

[link]

Most Így néz ki. de szeretném átrendezni mert nagyon zsúfolt. a bútorokat meg szeretném tartani és úgy átrendezni

2017. ápr. 14. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A méreteket megadhatnád.
2017. ápr. 14. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha arányos a rajz, akkor a nagy szekrénnyel nem nagyon tudsz mit kezdeni, máshova nem fér be.

Egyébként egy fotó is jól jönne, mert a rajz alapján nem tűnik zsúfoltnak a szoba.

2017. ápr. 14. 14:13
 3/11 A kérdező kommentje:
azért gondoltam zsúfoltnak mert az egyik szekrényt a tv-től nem lehet kinyitni a másikat meg az ágytól
2017. ápr. 14. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Az ágyat tedd át az íróasztal melletti sarokba, a déli falhoz pedig mehet az ággyal szembe a tévé, mellé a nagy szekrény.
2017. ápr. 14. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
ha az ágyat meg a nagy szekrényt kicseréled, akkor ki fogod tudni nyitni a szekrényt. amúgy nagyon egészségtelen tévével egy szobában aludni (sugárzás + fény kikapcsolt állapotban is)
2017. ápr. 14. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem bocsát ki fényt a TV kikapcsolt állapotban, és nem is sugárzik (maximum a régi CRT-k elhanyagolható mértékben, de azokon sem véletlenül van rohadt vastag üveg a képernyő előtt).
2017. ápr. 14. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:

ez nem így van, a mobil is bocsájt ki fényt. akkor is, ha te sötétnek látod.

komoly (orvosi) alvásszakértői előadáson hallottam. de te csak akkor aludjál tévével nyugodtan, a te dolgod :D

2017. ápr. 15. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen fényt nem bocsát ki, a háttérvilágítás elektronikája nem működik stand-by üzemmódban sem. Ami fényt bocsát ki az maximum az indikátor lámpa lehet, ami egy kicsi LED égő. Sugározni pláne nem sugárzik, a régi TV-knél nagyon hamar megoldották az árnyékolást, a mai technológia pedig eleve nem alkalmaz röntgensugarakat. Az meg elég gáz, ha orvosi előadáson hallottál ekkora hülyeséget.
2017. ápr. 15. 10:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Oké. Én ezeket mind értem. De nem a tv-re vagyok kiváncsi hanem a szoba átalakításra. A tv az bent marad ezen felesleges vitázni :D
2017. ápr. 15. 14:58
 10/11 Mittudomain válasza:
Csinálj egy rajzot ami méretarányos, jelöld rajta mekkora hely kell az ajtók szekrények kinyitására, majd nyomtasd ki, vágd ki úgy hogy az ajtók kinyitása is rajta legyen majd addig rendezgeted amíg jó nem lesz :)
2017. ápr. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!