Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire hangosak ezek a nagy...

Mennyire hangosak ezek a nagy design órák?

Figyelt kérdés

Pont az ágyam fölé szeretnék tenni egy nagy design faliórát, e hármat néztem ki:

[link]

[link]

[link]

Ezek mennyire hangosak? Lehet hallani a kattogást, vagy néma csöndben se hallani őket?

2017. febr. 27. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt várod, hogy az ora számlapja és mutatoi alapján megmondjuk neked a müködését (amitöl a hangossága függ!!!). Kérj informáciot onnan ahonnan venni akarod!!!!!!
2017. febr. 27. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván olyanoktól kérdezem, akik láttak, használtak már ilyet.. Picit gondolkozzál már mielőtt valami ostobaságot írsz :(
2017. febr. 27. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
OKOSTONI!!!!! Több ilyen tipus van. Cikizés helyett(Ha már kérdezel!!!!) GONDOLKOZZ! és köszönd meg ha valaki foglalkozik a nyomoroddal!
2017. febr. 27. 22:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Linkeltem agyatlan... Ne erőltesd túl magad.
2017. febr. 27. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Na, egy ilyet mi rendeltünk. A varázsszó a "sweep" óraszerkezet, mert az csendesen, folyamatosan jár, nem ketyeg. A mi méregdrágán berendelt "sweep" óránk nagyjából néhány hétig működött így, aztán elkezdett ketyegni. Persze szétszedtem, gondoltam, csak elmozdult valami pöcök. De nem találtam semmit. Végül óráshoz vittük (a szétszedés miatt a garancia ugrott), azt mondta ez valami buherált volt, nem igazi sweep, és 2000 Ft-ért kicserélte. Azóta jó és hangtalan.

A szomorú ebben az, hogy ezeket az órákat sokszor tízezrekért árulják, maga az óraszerkezet egy ezres alatt van, plusz mutatók párszázért, a számokat, stb. szintén be lehet külön szerezni, pl. Aliexpressen.

2017. febr. 27. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem elég unalmas, elfoglalja az egész falat, én inkább a sarokba raknám:

[link]

:)

2017. febr. 28. 14:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Ez a sarok óra is jópofa, bár így hirtelenjében nem találtam sehol ilyet. Itthon forgalmaznak egyáltalán ilyet?

2017. febr. 28. 18:54
 8/8 anonim válasza:

Amelyik óra ketyeg, az szerintem mind hangos! Főleg éjszaka..engem az őrületbe kergetett...Olyat vegyél, ami nem ketyeg :D példa rá a videó: [link]

Nem drágább a ketyegős óráknál. Nekem is ilyen van.

2017. márc. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!