Mien ágymatracot vegyek?
Matracot akarok venni de nem tudom milyet kéne vennem
erre gondoltam
szerintetek mien?
Tudtok esetleg ajánlani valami jobbat max 60-ezer ft értékbe (140x200)
Mielőtt vennél matracot, érdemes kipróbálni, hogy milyen kemény stb, neten rendelve könnyen belefuthatsz abba, hogy nem felel meg. Persze, vissza lehet küldeni, de macerás a dolog.
Szóval menj el egy (több) olyan boltba, ahol ki lehet próbálni a kitett darabokat, és így dönts.
JYSK-ben folyamatosan akcióznak - nem igazi akció, ezért csak akkor érdemes megvenni amikor épp akciós, az a valós ár. Értékét tekintve is, mert a középkategóriás zsákrugós matracuk (plus s50 dreamzone) is megadja magát pár hónap alatt, öröm az ürömben hogy ingyen cserélik ha nem koszolod össze, egyedi elbírálás alapján, és ők intézik a szállítást.
Valami lengyel cucc egyébként a feliratokból következtetve (kétoldalas téli/nyári jelölése), a rossz anyagkombináció miatt megnyúlt a külső része és hullámos maradt.
IKEA ugyanaz az árkategória, de legalább kétszer tartósabbnak tűnik. Viszont magadnak szállítod.
Van olyan matracos akinek a legolcsóbb matraca is minőségi,szerintem jó választás lehet. Az ár mellett mindig kérdezz rá az alapanyagra(sűrűség stb) és akkor nem veszel zsákbamacskát.
Szerintem itt találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!