Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mien ágymatracot vegyek?

Mien ágymatracot vegyek?

Figyelt kérdés

Matracot akarok venni de nem tudom milyet kéne vennem

erre gondoltam

[link]

szerintetek mien?

Tudtok esetleg ajánlani valami jobbat max 60-ezer ft értékbe (140x200)

2017. febr. 19. 16:21
 1/7 TR75 ***** válasza:
100%

Mielőtt vennél matracot, érdemes kipróbálni, hogy milyen kemény stb, neten rendelve könnyen belefuthatsz abba, hogy nem felel meg. Persze, vissza lehet küldeni, de macerás a dolog.

Szóval menj el egy (több) olyan boltba, ahol ki lehet próbálni a kitett darabokat, és így dönts.

2017. febr. 19. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jól írja 1-es, csak ismételni tudnám. Nem csak anyagba, fajtába, de keménységre, összetételekre, kialakításra is rengeteg féle matrac van. Ezt neten keresztül képtelenség eldönteni, és mindenkinek más jön be, másra esküszik.
2017. febr. 19. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
full szivacs matracba könnyű beleizzadni mert rohadt meleg de viszont kényelmes,hagyományos rugós matracok szellősek de kényelmetlenek ezért a jó megoldás a zsákrugós matrac, jysk szoktak jó akciók lenni
2017. febr. 20. 02:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk rugós Billerbeck matracunk van, de borzasztóan rossz választás volt. Szinte egyensúlyoznom kell rajta nehogy leguruljak a széle felé. A mai eszemmel kókuszrostosat vennék, JYSk-ben lehet kapni, jelenleg akcióban. A szivacsba meg beleizzadni lehet, jól írják előttem. Azt esetleg úgy lehet megoldani, hogy még venni egy vékony ágytakarót, úgy ráhúzni a lepedőt.
2017. febr. 20. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2017. febr. 21. 09:11
 6/7 anonim válasza:

JYSK-ben folyamatosan akcióznak - nem igazi akció, ezért csak akkor érdemes megvenni amikor épp akciós, az a valós ár. Értékét tekintve is, mert a középkategóriás zsákrugós matracuk (plus s50 dreamzone) is megadja magát pár hónap alatt, öröm az ürömben hogy ingyen cserélik ha nem koszolod össze, egyedi elbírálás alapján, és ők intézik a szállítást.

Valami lengyel cucc egyébként a feliratokból következtetve (kétoldalas téli/nyári jelölése), a rossz anyagkombináció miatt megnyúlt a külső része és hullámos maradt.

IKEA ugyanaz az árkategória, de legalább kétszer tartósabbnak tűnik. Viszont magadnak szállítod.

2017. febr. 22. 11:18
 7/7 anonim válasza:

Van olyan matracos akinek a legolcsóbb matraca is minőségi,szerintem jó választás lehet. Az ár mellett mindig kérdezz rá az alapanyagra(sűrűség stb) és akkor nem veszel zsákbamacskát.

Szerintem itt találsz:

[link]

2017. febr. 23. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!