Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! Milyen ágymatracot...

SEGÍTSÉG! Milyen ágymatracot vegyek? , már beleőrülök, nem tudom melyik lehet a jó.

Figyelt kérdés
90*200 méret, max. 30eFt, és klényelmes legyen, és sokáig bírja. Köszönöm szépen a segítséget, én már belefáradtam a nézegelődésbe, de nem jutottam 1-ről 2-re. Konkrét típust kérek, bolttal együtt.

2012. szept. 1. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs konkrét típus, mert mindenki mást szeret. Én a félkemény ágyra esküszöm, a tesóm a keményet szereti, anyukám meg akkor tud jól aludni, ha teljesen besüpped alatta a matrac. Beleőrülés helyett menj el egy szakboltba, feküdj rá a matracokra, és vedd meg azt, amelyiket a legkényelmesebbnek érzed! Agyonaggódni nem kell a dolgot, generációk hada nőtt fel anélkül, hogy lett volna bármiféle választék ágymatracok terén.
2012. szept. 1. 22:49
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem is a félkemény lenne a jó, mert se nem túl kemény, se nem túl puha besüppedős. Így már tudtok ajánlani konkrét tipus, ami tartós is?
2012. szept. 1. 23:14
 3/6 anonim válasza:
54%
Hány kiló vagy? Ez a lényeg:-)Talán az országban nincs még egy ember aki annyira ért hozzá mint én:-))))
2012. szept. 1. 23:36
 4/6 anonim válasza:
Előző vagyok...ha 90 alatt vagy akkor ajánlok egy olyat ami hideghab és memory betét van a hát részen, vagy egy latex-et.
2012. szept. 1. 23:39
 5/6 A kérdező kommentje:
100kg vagyok, légyszives linkelj olyan konkrét típust amit nyugodtan megvehetek. De férjen ám bele a 30as keretbe :)
2012. szept. 2. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
menj el az ikeába, feküdj rá mindegyikre, és találd ki, h neked melyik felel meg. ez olyan dolog mint a cipővásárlás. lehet ugyanolyan méretű lábam mint a barátnőmé, neki kényelmes a magassarkú, nekem meg idegbajom van tőle 2 perc után.
2012. szept. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!