Milyen ágymatracot vegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy szivacsot vagy rugós matracot vásároljak. Nagyon sokféle van, és fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam. Ha tudtok, márkát is ajánljatok légyszi!2009. aug. 17. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nekem rugós van, és csak ajánlani tudom! Sokkal tartósabb, mint a szivacs, nem lehet olyan gyorsan 'kifeküdni', jobban tartja a gerincet... és még sorolhatnám! Nekem Rottex márkájú van.
2/4 anonim válasza:
Latexnak az az előnye a rugóssal szemben, hogyha állíthatós ágydeszkád van, arra nem jó a rugós. Amúgy az ágydeszka kiválasztására is figyelj oda, mert sokat számít. A férjemmel IKEAban vettünk ágyat, matracot és ágydeszkát. Kipbóbáltunk többet, mert amit kiválasztottam, nem volt az üzletben, így kipróbálásra haza vittünk 2 különböző matracot és ágydeszkát. Az egyszerűbb ágydeszkán a puhább matrac keményebb volt, mint a konfortosabb deszkán a kemény matrac. Ezen a linken pár adatot beírsz, és kidobja, hogy neked melyik a legjobb alvásozíció, testsúly, alkat... figyelembe véve
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2009. aug. 18. 18:37
4/4 anonim válasza:
A Retz-ben most augusztusi matracakció van. Mi most rendeltünk 180x200-as Cardo Siesta matracot, a kedvezménnyel együtt 71.000.- re jön ki. Amúgy 100.000.- fölött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!