Milyen ágymatracot vegyünk? Tanácstalanok vagyunk. Ha elmegyünk egy boltba ott van 1000 féle ágymatrac, mindegyiknek más-más előnye van. Van valakinek tapasztalata e téren?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 14:34
1/5 anonim válasza:
Én derékfájós vagyok.
Latex-kókuszmatracom van. Nagyon szuper! Végig tartja a hátat és nem túl kemény.
2/5 anonim válasza:
hát első körben eldönthetitek, hogy egy nagy matracot vesztek, vagy 2 db 90*200cm-eset- az utóbbi azért jobb, mert jobban tudod forgatni, egyenletesen nyomódik.
van a matracoknak súlyhatára, ezt is be tudjátok lőni, ezekkel is szűkül a kör.
vastagság alapján is választhattok, szerintem a vastagabb jobb.
aztán van-e allergiátok, és ezután már csak hogy melyik szimpi.
nekünk kókusz volt, rugós 15 évig, nagyon szerettem. most egy memóriahabos van, mert a férjem derékfájós, na neki ezt a problémát meg is szüntette.
egyébként ott az eladók is tudnak segíteni, bátran kérdezzétek őket, hogy melyiket ajánlja, és neki milyen van otthon.
3/5 anonim válasza:
A Dormeo szuper és már méretre is elkészítik.
4/5 anonim válasza:
Először írd össze mik az igényeitek. Aztán menjetek el egy Ikeaba és próbálgassátok ki őket. Máshol is megvehetitek, de sok helyen furán néznek ha rá akartok feküdni.
5/5 Zsöff85 válasza:
Szűkítsd le a kört, hogy keményebbet vagy puhábbat szeretnél. Utána azon belül nézd meg, és az ár alapján szűkítsd le. Nem annyira bonyolult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!