Türkizkék függönyhöz milyen szőnyeg passzolna?
azt sem kerdezitek meg melyik arnyalata... ravágod hogy izléstelen. kb....
a zöldnek is 1000 féle árnyalata van a barnarol nem is beszélve.
Meg se kerdezitek csak lököd ide hohy katasztrofalis.
Miért mert meleg szinek vannak a hálóban?
Vagy mert hidegebb de mégis meleg szinnel párosul a gyerekszoba?
Minek tegyek egységes függönyt ha a 2 párhuzamos szoba is más, mert 1 gyerej es 1 háló!
Gondolom a fehér szürke megoldás marha jó lenne!
Ahhh! Nem is kerek töbn katasztrofális tanácsot köszi! Majd kitalaom egyedül!
Először gondoltam, hogy a kérdező stílusában válaszolok, de rájöttem, hogy nem tudok odáig süllyedni stílusban.
Ha valaki vesz egy északi fekvésű vályogházat, eleve lábon lőtte magát, aztán az egyetlen napos szobát töksötétre befesti, nehogy már valami világosság legyen, az már fejlövés...
100 m2 nem nagy ház, inkább közepes. Egy vályogháznak van valami antik bája, amit erősíteni kellene, nem pedig elnyomni ultramodern dolgokkal. Ez kb. olyan mint népviselethez strasszos tűsarkú cipőt, meg puffos dzsekit húzni. Arra már nem is merek gondolni, milyen egyéb szakszerűtlenségek történnek ott, ahol ennyi ésszel és ilyen stílussal megáldott tulaj van...
Ha olyan, mint a képen, akkor ez egy elég világos bézs, nagyontejeskávé :) Szőnyegötletem fáradt lila (amolyan levendula) vagy hasonló zöldben. Ilyesmi paletta: [link]
Ha a pl. bútorok, szegélylécek, ajtók világosak, akkor esetleg valami sötétebb barna vagy kék is jó lehet, bár mint írták, a nagyon sötét színeken ugyanúgy látszik a kosz, mint a világosokon (csak nem a folt, hanem a por és szösz). [link]
Nem lehet nagyon mellélőni, ha találsz egy olyan szőnyeget, amin a meglévő színek (is) találkoznak, pl: [link]
Ha bevállalósan élénket szeretnél, akkor divatos lehet egy erős lazac (amolyan retrosan kicsit kopott piros) színű szőnyeg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!