Brigi008 kérdése:
Műszőrme szőnyeg tisztítása, stb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban kinéztem magamnak a szobába, egy műszőrme szőnyeget a mömaxba. Sokat gondolkodtam, hogy megvegyem e.. Végül arra jutottam, hogy utánna járok, egyrészt megéri e, másrészt mennyire macera a tisztítása. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő után taposódik le a szőr kb, vagy medddig kéne bírnia ?!Attól félek, ha megveszem, fél év után dobhatom ki, mert össze csomósodik, letaposódik.. Valakinek van onnan ilyen szőnyege, vagy pár jó tanácsot tudtok adni nekem ? :) előre is köszi2016. dec. 17. 18:04
1/1 Pitbull-lecsó válasza:
Nincs olyanom, de amúgy is mindegyik tök ronda, úgyhogy ha meg is veszed, hamarosan dobhatod is ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!