Levendulakék falhoz milyen színű szőnyeg illik?
Ma már szinte minden. (talán az egy lilát kivéve)
Fehér, narancs, mustár, piros, rózsaszín, stb.
Ha én rendezném be, mustárszínűt tennék.
Amiket felsoroltál, azok közül én is a mustárszínűre tenném le a voksot.
A többi, pl. narancssárga is jó lenne, csak az én nem túl modern szobámban nem tudom hogy mutatna.
Még azon gondolkodom, hogy kék szőnyeg gáz lenne a kék falhoz?
Szerintem olyan fáradt zöld, mint a levendula szára-levele, vagy esetleg sötétbarna jó lehet a klasszikus bútorokhoz. Vagy persze a fehérhez közeli vajszín, világos bézs és társai, ha bevállalós vagy takarítás terén :)
Ha nem túl élénk a fal színe, akkor meg egy élénkebb türkiz is jól mutathat, olyan tengerparti jelleggel.
1-es vagyok
A kék szőnyeg lesz a legnehezebb választás, mert a kéknek rengeteg árnyalata van.
Lehetőleg próbálj levendulakéket választani a falnál egy pár árnyalattal világosabbat, vagy sötétebbet, ne azonos színerősségűt mert túl egyhangú lenne.
Ha más színű kéket teszel, ... hát, ... mindent lehet, de annyi kellemes lehetőség van, ne ezt válaszd, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!