16/F, milyen szín az ideális?
Figyelt kérdés
Szobámba milyen szín lenne az ideális? 18 nm-es szoba,jó fényviszonyokkal.2010. máj. 6. 19:29
1/10 anonim válasza:
Amilyen színt te szeretsz, olyat válassz. Nehogymár nekünk kelljen megmondanunk, hogy milyen színű legyen a szobád. :D
2/10 A kérdező kommentje:
De milyen ötletetek van?
2010. máj. 6. 19:40
3/10 anonim válasza:
a legelterjedtebb az olyan kék, mint itt a szöveg mögötti háttér, de nekem az nem tetszik :S
5/10 anonim válasza:
én vmi kellemes narancssárgára festetném, csak az a baj vele, h nehéz jól eltalálni.
6/10 anonim válasza:
[link] az én szobám fala ilyen
17/F
8/10 anonim válasza:
Hmm...narancssárga az nekem is bejön... v bemész a boltba kezedbe nyomnak 1 színkártyát akár több 1000 színnel és tessék válogatni xD pontosan ugyanazt a színt keverik neked ki amit kiválasztottál az 100%.
9/10 anonim válasza:
Szerintem világoskék.Nekem is olyan.De nem muszály világos,lehet bármilyen árnyalat.Te dönts ne mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!