IKEA, Jysk?
Szerintem a Jyskben néhány kivételtől eltekintve nagyon silány minőségű áru van. És elég szűk a választék.
Az Ikeának van egy stílusa, kérdés, hogy a barátod kedveli-e. Nekem pl. csak pár kiegészítőm van onnan, sok az infantilis holmi, a bútoraik pedig nem tetszenek és nem is jó minőségűek.
A Kika egy más kategória, jóval drágább, kicsit konzervatívabb. Viszont sok mindenfélét lehet kapni.
Még alternatívának ajánlanám a mostanában megnyílt Mömax áruházláncot, ott is elég nagy a választék, friss design, átlagos minőség, a Kikánál olcsóbb.
A Jysk nagyon tré minőség, de legalább olcsó. A KIKA már sokkal jobb, de az meg nagyon drága.
Az IKEA a legjobb szerintem, bár ott is előfordul egy-két vállalhatatlan minőségű darab a filléres kategóriában, de összességében nem rossz. Nagy előnye, hogy egyes bútorcsaládokat évek múlva is árulnak még, így bővíthető a szett.
Szerintem IKEA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!