Budapesten milyen BÚTORBOLTBAN tudok venni ággyá alakítható kanapét 40. 000-ig?
Jysk-öt ismerem.
Nem vagyok pesti, most költöztem fel, és a megbeszéltek ellenére a kiadó elvitte a kanapét.. szóval eléggé sürgős lenne. Használtan is próbáltam keresni, de senki nem volt olyan rugalmas, hogy én azon ma már alhassak - meg hát a hosszú hétvégén... :) Köszi előre is!!!
Kika - sajnos nem igaz, mert nincs!
Ikea - csak az exarby nevezetű kanapé van ennyiért, amiről jót még nem hallottam
Nekünk van egy fölös kanapénk...ággyá alakítható, kinyitva 195x140 cm-es
priviben küldj email címet és délután küldök képet, hátha megegyezünk
4-es
szerintem meg ne akarj egy önfenntartó nehéz sorsú diák pénztárcájával gazdálkodni! Köszi!
Kérdező, nem tudod, hogy én miben gondolkozom jelenleg mikor az első saját lakásomat kell éppen berendeznem...
Szóval maradjunk a realitások talaján...
4. voltam
4
Valóban. De mondjak valamit? Nem is érdekel. Te sem látod át az én helyzetemet - szerencsére.
szerintem nem kellett volna nekiugranod a válaszolónak, mert nem turkált a pénztárcádban.
de ennyiért valóban nem lehet kapni.
nem hogy normálisat nem, hanem semmilyet.
tényleg csak a használt jöhet szóba.
én a jyskben alapból nem vennék bútort. gagyi minőség, túl van árazva, és nem kezelik a vevői reklamációt. akkor sem, ha hibás terméket adtak el neked, ami otthon kicsomagolás után látszik csak.
ha az ágy szét fog hullani alattad, akkor sem kapod vissza a pénzt, mert biztos nem megfelelően használtad.
a kikában vannak jó dolgok, de azok nem olcsók.
az olcsó kategória pedig a kikában is borzalmas minőség. én épp nagy gardróbszekrényre vadászok. 40-50-60 ezerért a leggagyibb farost bútorlap van. azért én nem adok pénz. a családban volt ilyen bútor, hullott szét, és azért ennyi pénzért nem pár hónapig akarod használnia, amit megveszel.
volt szomszédomék pedig egy elég drága ágyat vettek a kikában. hát nagydarab az asszony, valóban, de egy 100+ ezres ágy bírja már el. nem bírta. tudod, miért? mert pozdorjából volt összetákolva. ők sem kaptak vissza egy fillért sem.
konkrétan ágy: miért kell, hogy kanapé legyen, és kinyitható? egyedül vagy, vagy ketten használtnátok?
tavaly vettünk. mindenhol kerestünk. igaz, ez debrecen, de nagy különbségek nem lehetnek árban.
a nevesebb bútorboltokban a legeygszerűbb kárpitos ágy 90x200 méretben 30 és 40 ezer között van. kis magán boltokban szinte mindenhol 30. szivacsos kicsit olcsóbb, a rugós plusz pár ezer. az magasabb is picit. de magad választhatod meg a kárpitot, többféle anyag van, sok-sok színben. viszont ezekre sok helyen 6 hetet kell várni. és a leggázabb, hogy egyik helyről 8 ezerért akarták nekem házhozszállítani. ja, jut eszembe, akkor is megjártuk a kikát, ahol az ágy sem volt olcsó, és a házhozszállításra 13 ezret mondtak...
hát ezt kaphatod ennyiért.
a jófogáson tényleg nincs semmi? régebbi hirdetéseket is hívj fel nyugodtan, ne gondold azt, hogy már elkelt. mi autóalkatrészt keresünk itt, simán élnek még a több hónappal ezelőtti hirdetések is.
esetleg próbálkozz facebook csoportokban, ha debrecennek van egy csomó ilyen csoportja, akkor pestnek 20x annyi lesz.
pl. adok-veszek pesten, bútor pesten, használt bútor budapest. ezeket beírod, biztos kidob egy csomó mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!