Mi a véleményetek a Mömax áruházról? Most nyílt az
egyik Budaörsön.
Figyelt kérdés
Nekem nagyon pozitív az első benyomás! Bentről erősen hasonlít az Ikeára, árai is hasonlóan jók! A bútorok egészen alacsony ártól is már minőséginek tűnnek. A konyhai felszerelései, eszközei is szépek, tartósnak látszanak. Most nyitási a nyitási akcióban sok mindent vettünk, reméljük jól bírják majd a használatot :)
Én szeretem az Ikeát is mondjuk de ezentúl ha kell bármi a házba akkor ide is bemegyünk az biztos :)
A tegnapi majré után tudtál vásárolni és dicsekszel?:)
Egyébként ugyanaz, mint a Möbelix. Nem csúcsminőség, de elég jó, nekem is van pár cuccom ezekből
2016. febr. 25. 14:03
2/8 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a gyengén burkolt reklámozásért kitiltás jár?
2016. febr. 25. 18:33
3/8 Csabesz80 válasza:
#1 jaja, sikerült! voltak sokan de azért meg tudtunk venni mindent :) Nem jártam még a möbelixben szoval nekem új volt az, azt hittem csak az Ikea ilyesmi :)
#2 ezen jót nevettem, ide nekem a pénzt akkor :) egyébként nem mindenki csak a negatív véleményét ossza meg, sajnállak ha neked ez ez új és idegen dolog :(
2016. febr. 25. 22:31
4/8 Csabesz80 válasza:
bocsánat, pasi volt belépve, kapok tőle majd letolást :)
2016. febr. 25. 22:33
5/8 anonim válasza:
Labirintus az ikeából, bútorok és árak inkábba kikából köszöntek vissza. Nyitási akció nemigen volt, mi megnéztük. Reggel. Néhányan vettek létrát:) de akit láttam kb üres kézzel távozott, ahogy mi is. Semmi újdonság....
2016. febr. 26. 00:54
6/8 anonim válasza:
Igen, néztem a katalógust, a mostani nagy nyitási akcióban olyan termékek voltak amiket az elmúlt fél évben ugyanezen az áron vettem meg a Möbelixben:)
2016. febr. 26. 07:00
7/8 anonim válasza:
Az akciókat érdemes nézni, mert én pl sokkal olcsóbban tudtam megvenni majdnem ugyanazt a terméket mint máshol.
2016. aug. 23. 22:29
8/8 csanyicsalad válasza:
Mindenkit óvok a Mömaxtól, de legalább is csak a boltban szabad náluk vásárolni! Neten rendeltünk bútort bolti átvétellel - azt írta a neten kedves Mömax, hogy 4 nap. Az 5. napon telefonáltunk: Itt van a raktárukban, átszállításra készen a választott szintén Pesti boltba - kb egy hét. Kb? Akkor elmegyek érte a raktárba. Azt nem lehet. Telefon ismét az egyetlen megadott elérhetőségükre mással beszélve már adtak egy mailcímet, hogy ott kérhetem, hogy átvegyem. Válaszidő 1 nap. Ott nem lehet átvenni, mert összekészítették átszállításra - de nem szállítják csak kb. egy hét múlva. Panasz és felháborodás: jó akkor menjek el a város másik végére egy áruházba, mert a raktárukban nem, de ott átvehetek egyet. Ok, írtam (mert szóban illetékessel nem lehet beszélni), ott átveszem és én fuvarozom, mert nem hagytak más választást. Kit keressek, kérdeztem. Erre már nem válaszoltak 24 órája, - itt tartunk most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!