Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit csináljak ha a szobámban...

Mit csináljak ha a szobámban akarom tartani a ruháimat?

Figyelt kérdés

De nincs semmi szekrényem csak padom asztalom meg ilyenek?

иσямáℓιѕ νáℓαѕzσкαт νáяσк!!!

2016. dec. 13. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez hasonló polcot tudsz csinálni kartondobozból is:

[link]

A ruhák súlyát elbírják, volt ilyenem. Ha akarod befested, betapétázod, én az enyémmel nem csináltam semmi ilyesmit, hagytam, ahogy volt.

2016. dec. 13. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tarthatod dobozokban is, simán bele tudod hajtogatni a ruhákat, így nem porosodnának.

Ha nem akarsz műanyag dobozokra költeni, akkor szerezz néhány papírdobozt (kisebb boltokban lehet kérni, mert ők csak kidobnák), bevonhatod akár tapétával is, így még csinosak is lesznek.

Én kb. egy évig éltem bútorok nélkül, dobozokból öltöztem.

2016. dec. 13. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A Jófogáson fillérekért kaphatsz szekrény, de vannak ott ingyen elvihetők is.

Vagy:

Erősíts fel egy rudat valahová, ahol a szoba lehetőségei megengedik, arra akasztgasd azokat, amik akasztást igényelnek.

Alatta dobozokban lehetnek a cipők, pulcsik, pólók, kiegészítők.

Én tennék eléje valamilyen dizájnos függönyt és kész!

2016. dec. 13. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A pad alá is tehetsz be dobozokat, amikbe a ruháidat hajtogatod. Érdemes az egyik oldalsó lapjára állítani a dobozt, úgy belehajtogatni a ruhákat hajtott élükkel a nyílás felé, és utána állítani fel, akkor a dobozban felülről pont minden cuccnak az élét fogod látni, és nem kell az egészet áttúrni, ha bármit keresel vagy kiveszel, mint amikor egymás alatt vannak a ruhák. Nyáron bútorcsere volt nálunk, hetekig dobozokból éltem, akkor jöttem rá. Akasztósoknak meg egy seprűnyél is megteszi, amit felerősítesz két konzolra.:)
2016. dec. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!