Hogyan lehetne a szobámban karácsonyi hangulat?
Figyelt kérdés
Miket kellene kiraknom, hogy szép, díszes, karácsonyi hangulatú legyen a szobám? Még csak annyi van, hogy egy led-es égősort kiraktam, és gyertyát gyújtottam. youtube-n valami videó, ahol megmutatják, hogy miket hajtogassak, vagy akármi? jöhetnek ötletek, mindennek örülni fogok! :) köszönöm előre is!2014. dec. 14. 16:44
1/5 anonim válasza:
adventi naptár, fess/fújj az ablakra hópelyhet, égősor!:) vagy nyomtass ki netről karácsonyi képeket és azzal díszítsd a szobádat!
2/5 anonim válasza:
kis koszorú, szegfűszeges narancs, illőolajok esetleg
3/5 anonim válasza:
narancshéj a radiátorokra (ez a szegfű jól hangzik, úgy még nem próbáltam), vörös-zöld árnyalatú ágyneműhuzat, szerezz egy fenyőágat, arra rakj kis díszeket és azt rakd ki a szobádban, az a boa meg égősor mehet minden mennyiségben. Írd be, hogy christmas dekor google-ba, és egy hónapnyi melót ad :) egyébként én anno gyöngyből fűztem vékony rézdrótra hópelyheket, meg ablakmatricákat ragasztottam, műhavaztam. Karácsonyi zene is jól jön :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz:) még jöhetnek ötletek:D
2014. dec. 15. 09:25
5/5 anonim válasza:
Annyival egeszitenem ki a masodik valaszolot, hogy jobban jarsz, ha a pinterest nevu oldalra regisztralsz, es oda irod be a keresobe, hogy christmas decor, ugyanis ott legtobb esetben hazilag megvalosithato nagyon jo otletek vannak, es rengeteg, szoval el fogod tudni donteni hogy neked mi tetszik :) es amugy nem csak karacsonykor, de barmilyen dekoracios "gond" vagy inspiracios kerdesben kisegiti az embert, jobban mint a google kerese, mert a kaja meg a divat mellett foleg erre specializalodott az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!