Melyik a jobb? Kárpitos franciaágy / a matracos ágykeretes verzió
Előző: nem a kihúzható kanapét érti kárpitos franciaágyon, hanem a kárpitos franciaágyat.
Én azt mondanám, hogy kinek hogy. Nagyon eltérőek a vélemények. Én például minden keretes ágyat utálok, mert ha lelóg valamilyen testrészem, akkor a keret kényelmetlenül vág. Ha hirtelen dobom magam az ágyra keresztben, a keret megüti a lábszáram. Ha bármit csinálok az ágy mellett a földön (sok dolgot tárolok a padlón), és figyelmetlen vagyok, a keretbe beütöm a kezem vagy lábam a szűk hely miatt.
Aki sokat forgolódik éjszaka, az meg azt szokta felhozni, hogy a keretesről nehezebb legurulni, azért szereti. Meg hogy lehet matracot cserélni.
Nekem konkrétan az a kedvencem, aminek a szélén van egy domború rész, egy erősítés, ez miatt a szélén fekve sem csúszok lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!