Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az új franciaágyam elég...

Az új franciaágyam elég kényelmetlen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Kihúzható kanapéágyamat franciaágyra cseréltem,de sajnos ez se kényelmesebb elég kemény pedig rugós,vagy lehet a puhához képest nehezebb megszokni,lehet tenni ez ellen valamit vagy megszokás kérdése?

2016. júl. 27. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Előre kipròbàlni.

Matracot cserèlni.

2016. júl. 27. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Drágább megoldás: kész fedőmatracot venni matracboltból, bútoráruházból. Olcsóbb megoldás: néhány cm-es habszivacsot vágatni.

De szerintem érdemes várni, mert a legtöbb esetben idő kell,h megszokjuk az új matracot.

2016. júl. 27. 22:25
 3/3 anonim válasza:
Előre ki kellett volna próbálni. Én tavaly vettem az enyémet, ott helyben kipróbáltam az össze szerelt darabot és amikor rendeltem kértem, hogy a rugók erőssége is olyan legyen. Most már nem tudsz mit csinálni. Adj egy kis időt magadnak,hogy megszokd.
2016. júl. 28. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!