Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ez a fajta fotelágy nem...

Ez a fajta fotelágy nem kényelmetlen?

Figyelt kérdés

Nem kényelmetlen fekvés közben, hogy több darabból áll?

[link]

2014. okt. 29. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Fotelágyat még nem próbáltam, de a kinyithatós kanapék, ahol ugyanígy több részből áll, kényelmetlenek tudnak lenni.

Én érzem a részek közötti lukat, meg az eltérést, főleg ha nem is mindegyik rész ugyanolyan anyagú, keménységű.

De nem mindenki érzékeny erre.

Meg gondolom, nem állandó fekhely lenne.

Illetve vannak már ágyra tehető vékony "matracok", amik nagyon jó fekvőfelületet biztosítanak.

2014. okt. 29. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De sajnos állandó lenne, mert nagyon kicsi a hely a szobámban.Most egy ilyenen alszok, talán már két éve, ilyen volt itthon. [link] Szeretnék már egy másikat, ennek már minden baja van.
2014. okt. 29. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:
[link] Ezt a fajtát nézegettem még ,de nem sok helyen találok a neten ilyet. A másik fajtát meg sok helyen árulják. A többi fajta meg olyan széles hogy nem tudnám kinyitni a szekrényt :)
2014. okt. 29. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is az összecsukható kanapékban van tapasztalatom (több is). "Papíron" a második tűnik kényelmesebbnek, de azt tanácsolom, menj el a boltba, és próbáld ki... Tudom, hogy nem olyan, mintha egész éjjel azon aludnál, de ez bizony típusfüggő. Van, amelyik kényelmes, van, amelyik nem. Vagy ha nem kényelmes, de az fér el nálad, akkor tegyél rá éjjelre egy vékony (kb. 2 cm), "kiegyenlítő" matracot, nappalra meg csúsztasd be egy szekrény mögé.
2014. okt. 29. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szét fog menni a derekad rajta. Nem egyik napról a másikra, de hidd el, jobb ha rendes matracon fekszel. Ha más nem, nappal felállítod a fal mellé.
2014. okt. 29. 23:12
 6/6 anonim válasza:
nekem is ilyen nem volt és nagyon kényelmetlen volt ><
2014. nov. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!