Melyik ágy biztosítja a legkeményebb fekvőfelületet?
Figyelt kérdés
Internetes áruházakban nézelődtem franciaágyak után, a legígéretesebb az ortopéd rugós és az extra szivacsos kivitel. A legfontosabb szempont, hogy a párom 110 kg, így jó lenne ha nem feküdné ki 2 hónap alatt, ugyanakkor a rugóssal az a problémánk, hogy huncutkodás közben is dobál, ami nagyon idegesítő. Ötletek?2016. júl. 21. 21:07
1/3 anonim válasza:
Elmèsz szemèjesen egy matracboltba ès kipróbálhatòak a matracok. Máskèpp nem lehet, mindenkinek más jön be. Matracok sùjhatárát is kèrdezd meg, de a jobb hejen a nagyobb terhelhetősègű matracokon feltüntetik. Ezen kìvùl a zònák száma is sok embernek számìt
2/3 anonim válasza:
Én vízágyon alszom már 15 éve, szerintem ennél kényelmesebb nincs.
3/3 anonim válasza:
Monte Cristo grófjának véleménye szerint a legkeményebb priccs gránitból készül. Annyira megszokta a raboskodás alatt, hogy később a kastélyába is ilyet csináltatott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!