Normális az hogy nem vettem ágyat?
Figyelt kérdés
Válásom után egyedul nevelem a gyerekem , 5 éves kora óta, most tölti a 8 at.
Több szobánk van, a nappaliban egy nagy kihúzhatós szoffát vettem, amin ketten elférünk tévénézés közben, söt este megvetjük es ott is alszunk.
A gyerek szobája berendezve, ággyal de nem akar ott aludni , fél egyedul, en meg a teve elött szeretek aludni, nem akarok elvonulni este a hálószobaba egyedul , ezert nem vettem ágyat oda , ott vasalok .
Mindenki le van döbbenve hogy nincs ágyam.
Nem akarok venni , es egyedul pislogni egy dupla ágyban , teve nelkul nem tudok elaludni.
Vegyek ágyat vagy mit szóltok , tényleg furcsa ez?
2016. aug. 24. 12:32
1/3 anonim válasza:
Te dolgod. Úgy csináld ahogy neked jó. Ha eljön az idő, változnak a dolgok, majd veszel ágyat, és lehet, hogy teljesen mást mint amit most vennél. Most amúgy is felesleges pénzkidobás a számodra.
2/3 papagenou válasza:
nehogymár mások mondják meg :) de azért majd szoktasd rá a gyerkőcöt, hogy magában kell aludnia.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem furcsa, ha kényelmes a kanapé és elfártek rendesen. Majd ha nagyobb lesz a gyerek és egyedül alszik, akkor lehet átgondolod a dolgot és beszerze legy 140es ágyat, ami (nálunk) két személynek elég kicsi, egynek meg pont jó idegurulok-odagurulok. De egyébként teljesen érthető és abszolút a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!