Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen ágyat vegyek?

Milyen ágyat vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon rossz ágyam volt, egy ketétort egyenletlen, szivacsos ágy, és már tobb honapja nem tudom kialudni magam, ezért szeretnek is venni egy uj ágyat, KIKA-ban néztem Cora ágyat ráccsal, 200*140-es, de nem tudom milyen matracot vegyek bele, nincs sok pénzem rá, kb 80.000 ágyra és matracra, szoval már csak 40000 van matracra, annyi pénzért lehet kapni kényelmeset?

2016. aug. 7. 15:49
 1/3 anonim válasza:
Ágyrácsost nem vennék, mert recseg ropog állandóan, vegyél inkább rugosat, az egy fokkal jobb, vagy vegyél csak egy jo vastag matracot és kész :) amúgy en dolgoztam kikaban, ami minőség az megfizethetetlen, mert iszonyatos árréssel dolgoznak, ami nagyjából megfizethető az meg gagyi.
2016. aug. 7. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább az ikeában néznék körül.
2016. aug. 10. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok és IKEA csak budapesten van és a benzin meg minden sok lenne!
2016. aug. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!