Milyen ágyat vegyek?
Figyelt kérdés
Időnként szükségem lenne az egy személyes ágyam helyett kétszemélyesre (barátom nálam alszik), viszont ha francia ágyat vennék, jóformán csak egy csapásnyi hely maradna a szobámból. Mit ajánlotok? (Plusz paraméter még az, hogy lehetőség szerint pénztárca barát legyen a megoldás)2014. jún. 4. 15:28
1/5 anonim válasza:
Talán a legegyszerűbb ha veszel egy kanapét. Egy normális méretűn "összecsukva" simán elférsz egyedül, kihúzva pedig akkora mint egy franciaágy. Lehet nem a legtökéletesebb, de ha nem nagy a szobád, akkor talán ez a legjobb megoldás. Nagyon sok bútoráruház van a neten, így van választék bőven - mind árban, mind külsőben.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre én is, csak a kanapékkal meg az a bajom, hogy nem lehet lecserélni a matrac részét, ha az már "behorpadt" és így meg nem jó rajta aludni, fájni fog a derekam/hátam.
De tényleg, valami kihúzható ágy lenne jó. Hol lehet ilyet találni?
2014. jún. 4. 16:04
3/5 anonim válasza:
Valami ilyesmit ajánlok, nekem is hasonló van, nappal hárman is elférünk rajta, este pedig kényelmes két személynek.
4/5 anonim válasza:
ezen pl lehet cserélni a matracot és külön a matrac huzatát is.
5/5 A kérdező kommentje:
#3: Ha jól látom, a barna részét lehet lecserélni. Kapható is ilyen méretben matrac?
#4: Ez is tetszik, bár nem tudom, 85cm elég-e egy személynek. (Minden nap nincs szükségem, és nem is szeretném kinyitni/összecsukni)
2014. jún. 4. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!