Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol vegyek ágybetétet vagy...

Hol vegyek ágybetétet vagy ágyat ami tényleg jó?

Figyelt kérdés
Derékfájós vagyok és szeretnék ágyat.de nem szeretnék befürödni.valami olyan céged lécci ahol tényleg jó és megfizethető matracok ágyak vannak.
2011. nov. 15. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
DORMEO -NEM FOGSZ BENNE CSALATKOZNI!
2011. nov. 15. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a nyáron vettem a Moebelixben.

Külön válogattam össze: ágy, ágyrács, matrac.

Az ágyrácsom olyan, hogy emelhető a fej és a lábrésze, valamint állítható a keménysége.

Nézd meg a honlapjukat, majdnem minden termékük rajta van (az ágy amit vettem pl. nem volt rajta, mert már csak 3 db volt belőle összesen és vég-akciózták. Szerencsére pont akkor mentünk be és lefoglalóztuk)

2011. nov. 16. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Ha Bp.-i vagy, akkor naturvilag.hu.

Olcsóbb az összes többinél, de nagyon szép, jó minőségű bútoraik vannak. Natúr, fenyő,ágykeretek, ágyrácsok, szuper matracaik vannak, olcsóbban, mint az IKEA-ban a furnér szemetek.

2011. nov. 16. 10:25
 4/5 anonim válasza:
30%

bio-textima (MaxCity center)

De ebben a lakberendezési "bevásárlóközpontban" nagyon sok jómínőségű bolt/márka megtalálható.

[link]

2011. nov. 16. 14:12
 5/5 A kérdező kommentje:
egyéb?
2012. jan. 3. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!