Vegyek egy drága matracot, vagy inkább egy olcsó ágyat matraccal?
Kaptam a szüleimtől egy 2 szobás lakást.De nincsenek benne bútorok,és túl sok pénzem sincs,ezért egyelőre csak a szükségea cuccokat veszem meg,hogy be tudjak költözni.
Na és szeretnék kényelmesen aludni,ezért úgy gondoltam,hogy veszek egy drága matracot,de ha a matrac drága,akkor ágykeret már nem igen fér a keretbe.Szerintetek nagyon gáz lenne ha egy ideig matracon aludnék?Vagy inkább vegyek egy olcsó ágyat?
használt fát ne, mert kérdés mennyire száradt össze, és mennyire fog nyikorogni.
talán most vannak akciók.
matracot próbálni kell, sokféle van, az, hogy drága még nem biztos, hogy neked jó is lesz. de simán lehet matracon aludni egy ideig, aztán nézegesd a kereteket.
Egy drága matracon nem aludnék a földön, főleg ha nem tudom mikorra tudok hozzá keretet venni.
Én egyébként egy komplett olcsó ágyat vettem matraccal és úgy voltam vele, hogy majd ha nagyon vacaknak gondolom és idővel lesz rá pénzem, akkor veszek hozzá egy jobb matracot, a keret tetsszen, ennyi a lényeg. Mostmár jópár éve megvan és eszemben sincs kicserélni. Egy jó párna és jó takaró, úgy alszok mint a bunda, de ébredek fájdalomra.
Nem! Szerintem nem gáz.
Matracból csak jót vegyél! Mindegy mire teszed!
A matrac így is jó lesz és nem lesz semmi baja, de ha majd átkerül keretbe és jó ágyrácsra, ilyenre gondolok, hogy ilyen íves és rugalmas, nem vastag sima egyenes: [link]
Akkor majd meglepődsz valószínűleg, hogy még mennyivel kényelmesebb lett, nálunk legalábbis így volt. Ágyrácsnál amúgy ez a lényeg, ilyen íves rugalmas legyen, nem feltétlen kell drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!