Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen minőségű a jysk?...

Milyen minőségű a jysk? Mennyire éri meg a bútorait megvenni?

Figyelt kérdés
Kb hány évig marad bútor kinézete és nem dölöngélő szét eső vmi szörnyűségként létező darab?

2016. aug. 5. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Elég szar minőségű, ráadásul sok a gond magával az üzlettel is.

[link]

2016. aug. 5. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A tömör fa bútoraik nagyon jók, a többi szemét.
2016. aug. 5. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Engem nem győzött meg, nem vettem semmit onnan, csak 1-2 kiegészítőt, azok sem csúcsminőségűek de jól mutatnak
2016. aug. 5. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
En inkabb netrol rendelek. A jofogason pld sok olcso, jo minosegu es egyedi holmi van, ha megteheted anyagilag akkor KIKA, IKEA es akar kulfoldi webshopok.
2016. aug. 5. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem tartogat nagy meglepetést. Az olcsó, vékony lapokból álló bútorok nyilván nem időtállóak. A drágább, minőségi cuccok viszont jók. Ránézésre is könnyű megállapítani,h mennyire lehet tartós, és persze az árak is jelzik. Mi több bútort is vettünk, és azt mondhatom,h jó az ár -érték arány. A weboldalon érdemes az adott termék vásárlói értékelését elolvasni. Nálunk az üzletben az eladók kifejezetten készségesek, rendesek. Amikor az étkezőszékeinket akartuk megvenni, pl. szóltak,h várjunk vele kicsit, mert akciós lesz. Így elég sok pénzt spóroltak nekünk.
2016. aug. 5. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Vettem már náluk 3 éve egy kis komódot. Alapból nem szokásom bútort venni üzletbe inkább felkeresek egy barkácsüzletet ahol szabnak le méretre olyan bútorlapot amilyet én akarok és magam összerakom inkább így méretbe is az lesz amit én akarok és kinézetre is az ami pont kell nekem.

A Jysk.be is azért vettem mert hirtelen kellett, árát nem sokalltam és megvettem. Épp tavasszal már majdnem azon voltam hogy feldarabolom gyújtósnak mert már szét akart esni, de akkor lemértem az oldalsó lemezeket és rendeltem vastagabb farostlemezt abba a méretbe majd azokat lecseréltem egy fiókot kiiktattam így lett belőle egy sima polc alul 2 fiókkal és jónapot.

Én egyedül paplant vettem náluk ezt a 4 évszakost amit patentokkal lehet összekapcsolni így 2 paplanból lett 4 nyári vékony paplan ami télen is agyon jó mert jól szigetel és nem fázok benne meg nyáron se rohadok bele, ha meg igen kitakarózok legfeljebb. Én egyedül azt nem bántam meg hogy megvettem náluk mert tényleg jó és kényelmes is. Vettem náluk nagypárnát ami hát nem éppen a megfelelő de nem is olyan rossz. A sógornőm ágyára vettünk már ott matracot is rá mert olcsó volt és méretbe pont náluk volt olyan ami kellett, arra különösen panasz nincs.

2016. aug. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!