1/5 anonim válasza:
mi a budaörsi(reptér melletti) áruházban szoktunk vásárolni, eddig elégedettek vagyunk.
Ha az eladott termékek minőségét kérded, az is jó, mert eddig rosszat nem árultak...illetve ha valamivel némi gond van, azt jelzik, és erős árengedményt is adnak.
de a lényeg, jó áruház.
2/5 anonim válasza:
Attól függ. Van ott minden a gagyitól a nagyon jóig. A tömör fa bútoraik ára szerintem meglepően jó és a minőségre sem lehet kifogás.
Az ilyen bútorok viszont ugyanúgy papírból vannak kb. és 2 év az élettartamuk, mint bárhol máshol:
3/5 anonim válasza:
Másodikkal értek egyet. A bútorlapból készült cuccaik iszonyatosan gagyik, kiváltképp a csúszóajtós kivitelűek borzalmasak. Igen gyenge minőségű a csúszó"vasalat". Tiszta műanyag az egész. A vezetősínek felperdülnek a bútorlapból, halálos. A komolyabb(nak tűnő) bútoraiknál is csak azok a részeik valóban komolyabbak, amik látszanak. Például a fiókok anyaga és kivitelezési is borzalmas. beleteszel egy mappát és kiesik az alja. Én megfogadtam, hogy bútorlap bútort tuti nem fogok ott venni, a tömör fa cuccaik valóban jók.
4/5 BiTOPro97 válasza:
Fiataloknak párévre, amíg nincs más bútor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!