Hol lehet jó minőségű ágynemű huzatot venni? Ami nem csúszkál és jó anyagú.
Nem nagyon vagyok jártas ebben a témában, hogy melyik lehet a jó. Vettem már interspárba, Tescoba nem Olcsóért, de borzalmas.. A sok mozgolodástól reggelre össze vissza csúszik a paplan a huzatban, nem is beszélve arról h 2ik használat után már kezdett szét szakadni a varrás mentén.
Mit ajánlatok ami puha anyagú?
Nekem csak ilyen noname van, de most is megnéztem amin fekszem épp az is 100% pamut (sárga és cicás, nagymamám ajándéka), de durvább tapintású (nem zavaró egyáltalán, csak írtad, hogy puhát szeretnél). Ennek van takaró része is, de én már jó ideje csak egy puha, szőrös pléddel takarózok. Nekem ez vált be. Simogatóan puha és nem kell rá semmilyen huzat. Télen néha ha fázok, akkor egy melegítőfelsőt is felveszek a pizsire.(Meradiso van a címkéjén, másik nagymamám ajándéka :D).
Egyébként a Tescoban vettem leárazva egy 100% pamut zöld kockás szettet nekem az is bevált.
A lidl-s a meradiso, tényleg jó cuccaik vannak :) én gumis lepedőt vettem olyat 2t, meg memóriahabos nyakpárnát :)
De amúgy nekem is ikea ágyneműm van, mind a paplan meg a párna, és a huzatok is. Ott is vannak azért különböző kategóriák, de egyikse csúszkál szét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!