Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ez a kaktuszos babona igaz?

Ez a kaktuszos babona igaz?

Figyelt kérdés

Mindig vágytam egy pici kaktuszra, ezért vettem egyet. De anya rögtön azzal jött, hogy a Fenf-Shui (vagy mi) szerint veszekedést hoz (de mondjuk amúgy is egyfolytában veszekszik mindenki mindenkivel, nem hiszem hogy ez lehetne még rosszabb). Én ezt nem hiszem el, de anya nem akarja a kaktuszt. Ennek a veszekedéses dolognak legalább van valami valóság alapja?

(nem tudom, jó témába tettem-e :s)

2016. júl. 29. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik babona sem igaz.
2016. júl. 29. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A babona sose igaz... a kaktusz meg egy növény ami nem tud beszélni, szóval a veszekedést sem ő kezdi egész biztosan.
2016. júl. 29. 16:11
 3/12 anonim válasza:
100%
A babona azért babona,mert nem igaz.
2016. júl. 29. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

a fingsunyi szerint nem egészen veszekédés van tőle, hanem egy kicsit kellemetlen térérzet, "szúrós"

Pl ha vendég jön, és már jó lenne, ha menne, tedd az asztalra, dísznek - elég hamar elkezd mozgolódni - mintha szúrná, és el is megy :D:D:D

" amúgy is egyfolytában veszekszik mindenki mindenkivel"

- hát igen, jó ezt egy kis nyomorult kaktuszra fogni...

Béke! Figyeljetek egymásra szeretettel!

2016. júl. 29. 16:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Anyát ez nem érdekli, nem akar kaktuszt... hiába próbálom meggyőzni, hogy hülyeség
2016. júl. 29. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha véletlen megszúrja, belenyúl, akkor okozhat veszekedést xD

Szeretem a kaktuszokat, ugyan olyan növény mint a többi. Nem hoz semmi rosszat. Babonát pedig vagy elhiszed, vagy sem. De végülis még meg sincs és veszekedést okoz??? hmmm xD

Van sokféle babona, nem tulajdonítok egyiknek sem jelentőséget. De ha anyukád erősen babonás... akkor ez van.

De inkább pont ez okozza nálatok a "veszekedést" avagy vitát. Anélkül simán meglenne és ott csücsülne valahol az udvaron vagy házban békésen és öntözgetnétek...

És aki kaktuszgyűjtő??? Még sem balszerencsések és semmi ilyesmi xD

2016. júl. 29. 16:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is mondom neki, hogy a kaktuszgyűjtőknek sincs semmi bajuk a kaktuszoktól.. még szerencse hogy én nem hiszem el ezt a hülyeséget..
2016. júl. 29. 16:22
 8/12 anonim válasza:
100%
Nekem 30kis katuszom van (mondhatjatok hogy beteges..) nem lett tole tobb veszekedes se kevesebb :D
2016. júl. 29. 16:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kaktuszgyűjtők a legbékésebb emberek közé tartoznak.
2016. júl. 29. 16:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Majd megmondom ezt is neki.. hátha elhiszi.. olyan hülyeség ez a Fen Sui.. sose hittem volna anyáról, hogy babonás
2016. júl. 29. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!