Milyen a fenti emeleten lakni?
Figyelt kérdés
Most a földszinten lakok, de nyáron felköltöztetek a fenti szintre ( padlástér ). Mennyivel másabb fent lakni, mint lent? Miben rosszabb/jobb?2010. ápr. 11. 14:56
1/3 anonim válasza:
szerintem nem sokkal másabb.én csak a panelból tudok kiindulni,hogy magasabban jobb az emberek nem látnak be ilyesmi.fennt szerintem melegebb van
2/3 anonim válasza:
Mi legfelső emeleten lakunk, panelben szintén, 3. on.
Ami jó benne:
-nincs fölöttünk senki, így soha nincs az hogy rohangálnak felettünk, pakolásznak, és mi mindent hallunk
-télen egész kellemesen meleg a parketta, mivel alsók fűtenek, és valamennyire lehet érezni. (tudom hogy nyárról volt szó, de leírtam)
-az tuti, hogy az utcáról senki nem lát be...
-egész jó kilátás nyílik az erkélyről a velünk szembe lévő volt szovjet laktanyára....:S :P
Hátrányok:
-néha azért magasan van a 3. emelet (lift nincs), bár hozzá lehet szokni....
-nyáron dögmeleg van: tavaly pl. 28 fok benti hőmérséklet volt nappal, éjjel pedig olyan 24 körül....
(klímánk még nincs, de tervezzünk legalább egy mobilklímát venni mert szinte elviselhetetlen hőség van...)
3/3 anonim válasza:
Nekem régen a padlástérben volt a szobám, s szerettem ott. Igazán nincs nagy különbség a földszint és a padlástér között. Hátránya, hogy ha kint vihar van, nagy szél, akkor az nagyon hallatszik. Ja, és még a lépcsőzés:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!