Ez a színkombináció jó a keleti fekvésű szobába?
Figyelt kérdés
Helló!Júniusban lesz a szülinapom,és születésnapi ajándékként saját szobát kapok(kertesházban élek)!Édesapám,mivel elég elfoglalt,rámbízta,hogy képzeljem el a berendezést,a színeket,meg hasonlókat.Én persze azonnal elképzeltem. A szoba téglalap alakú,egy dupla ablak van csak,a keleti oldalán.A szoba színeként a zöld-fehér-bézs kombinációt képzeltem el,de szóba jöhet a zöld helyett a narancssárga is,persze mindkettő világos. Szerintetek ez a színkombinácíó ideális lenne a keleti fekvésű szobába? Köszi :D2010. ápr. 9. 11:53
1/3 P.Vik válasza:
Szia...szabály szerint a hálónak eleve keleti fekvésünek kell lennie, ezek a színek amiket te kiválasztottál tökéletesen megfelelnek:D...minden a saját izéseden múlik, mert nincs gond a benapozással, ugyhogy nem kell arra figyelni.Nem sötét, nem túl világos...szóval egy tökéletes szoba:D...szóval saját ízlés:D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2010. ápr. 9. 18:20
3/3 anonim válasza:
szia!
nekem az egész lakásom keleti fekvésű, és nari, valamint sárga a két szoba.
de ha neked a zöld a szíved vágya, akkor azzal fesd ki :)
arra figyelj, h azért ne használj túl sötét színeket, mert délután már nem süt oda a nap, és amikor tanulsz, akkor is kell a fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!